Szerviz
Jászárokszállási szervizünkben számítógépek, laptopok, monitorok, nyomtatók, és tabletek márka független-, garanciális és garancián túli javítását végezzük. Állandó alkatrész és kellék raktár készletünknek köszönhetően az esetek döntő többségében azonnal el tudjuk hárítani a hardveres hibákat.

Ingyenes állapotfelmérés, elérhető árak

A Nedal Network Kft.-nél ingyenes diagnosztikát kínálunk a számítógéppel kapcsolatos problémák esetén. Csak a javításért és az ahhoz szükséges alkatrészekért kell fizetnie, nincsenek rejtett költségek, ha csak laptopját vagy asztali számítógépét nézi. Ez alól néhány kivétel van, például ha a számítógépet teljesen szét kell szedni, vagy több órát kell vele tölteni.

Kimagasló felkészültség a számítógép szerviz terén

A Nedal Network a laptopok, notebookok és asztali számítógépek javításával kapcsolatos szolgáltatások teljes skáláját kínálja. A mai modern világban a számítógépek a hétköznapi élet részévé váltak, így nehéz elképzelni a mindennapokat a kedvenc laptopunk vagy számítógépünk nélkül. Éppen ezért törekszünk arra, hogy a lehető leghamarabb orvosoljuk a problémát. Több technikus is dolgozik a cégünknél, így legtöbbször már aznap elkészülünk a javítással vagy amint a szükséges alkatrészek rendelkezésre állnak. A szervizünkbe érkező eszközöket átvételkor átnézzük és az egyszerűbb problémákat azonnal orvosoljuk.