Szerver elhelyezés - szerver bérlet - privát felhő
Adatai biztonságos tárolása érdekében a legkorszerűbb hardveres és szoftveres megoldásokat alkalmazzuk. Beruházás nélkül igénybe vehető havi díjas szerver bérlést, szerver elhelyezést és felhő alapú szolgáltatást nyújtunk saját szerver termünkben.

Szerver üzemeltetés az Ön igényeire szabva

Fontos számunkra, hogy már a szerver konfigurációjának megtervezése során egyeztessünk az ügyféllel, és igényeit figyelembe véve alakítsuk ki a biztonsági megoldásokat. Szerver üzemeltetés szolgáltatásunk keretein belül biztosítjuk az adattárolást, és a szerverek biztonságos üzemelését, megfelelő mennyiségű és tárolási helyű adatmentések beállításával. Az esetleges meghibásodások miatt sem kell aggódnia, mivel a szervereket távolról is felügyeljük, így törekszünk arra, hogy szakképzett kollégáink segítségével a lehető leghamarabb megoldást kínáljunk a problémáira.

 

Biztonságos üzemelés, korszerű megoldások

A szerverek biztonságos üzemelését korszerű, és megbízható adattárolási sruktúrák kialakításával nyújtjuk- a problémamentes bejelentkezéstől, az adattárolástól, az e-mailezéstől és naptártól kezdve az internet-hozzáférésen át a nyomtatásig. Stabil, skálázható szerver-operációs rendszereket biztosítunk, hogy a szervereket és a felhasználókat kényelmesen, a lehető legnagyobb automatizálással tudja kezelni, és gyorsan integrálni tudja az új funkciókat, függetlenül attól, hogy ezek a helyi számítógépen vagy a felhőben működnek.