Rendszergazda szolgáltatás
A vállalkozások egyre inkább az informatikára támaszkodnak, és nincs szükségük teljes munkaidős rendszergazdákra a kezeléshez. A rendszergazda szolgáltatás biztosítja az informatikai vagy felhő infrastruktúra menedzsmentjének és felügyeletének 0-24-es védelmét, hogy a felhasználói környezet stabilan és folyamatosan működjön.

Folyamatos támogatást nyújtunk

Nem kell aggódnia amiatt, ha nem ért az informatikai teendőkhöz! A rendszergazda szolgáltatás alkalmával kérdéseit felteheti telefonon vagy e-mailben, összetettebb feladatok esetén pedig egy konzultáción átbeszéljük a teendőket. Így probléma esetén nem lesz a cégen belül egymásra mutogatás, hanem arra törekszünk, hogy a lehető leghamarabb elhárítsuk a problémát. Szolgáltatásunkhoz minden esetben biztosítjuk a távsegítséget, és a HelpDesk hibabejelentő rendszert. Számítógépes rendszerét folyamatosan ellenőrizzük, hiszen így a hibák jelentős része megelőzhető. Állandó alkatrész és kellék raktár készletünk miatt az esetek döntő többségében azonnal el tudjuk hárítani a hardveres hibákat. Saját szervizzel rendelkezünk, felkészültek vagyunk az informatikai eszközök javításában.

Átvállaljuk az informatikai teendőket

Sok vállalkozásnál egyszerűen nincs gazdája az informatikai teendőknek, ami hosszútávon a munkavállaló munkáját akadályozhatja. Mi segítünk Önnek eligazodni, hogy az IT terület ne egy felesleges teher legyen, sokkal inkább támogassa vállalkozása mindennapjait. A rendszergazda szolgáltatás keretein belül átvállaljuk Windows és Linux szerverek és munkaállomások telepítését és üzemeltetését, a strukturált informatikai és kamerás megfigyelő hálózatok kiépítését, bővítését. A hálózati és szoftveres hibák korai felismerésére pedig monitorozó rendszereket alkalmazunk. A kliensgépek, és szerverek rendszergazdai felügyelete mellett komplex irodai megoldásokban is tudunk segíteni, valamint megtervezzük, és üzemeltetjük hálózatát. Emellett igény esetén lehetőség van rendszergazda kihelyezésére is több féle konstrukcióban, akár mindennapos, akár pár órás, akár heti szintű munkavégzés keretén belül. Ezáltal nem kell külön házon belül alkalmaznia valakit, mi átvállaljuk az informatikai teendőket.