IT rendszerüzemeltetés
Rendszerüzemeltetési szolgáltatásunk keretein belül átvállaljuk a cégek teljes, vagy speciális részterületeinek informatikai üzemeltetését, valamint megteremtjük az informatikai biztonságot.

IT rendszerek az Ön igényeire szabva

Rendszerüzemeltetési szolgáltatásunk során komplex megoldásokat kínálunk a rendszerek megtervezésétől kezdve egészen az üzemeltetésig.  Fontos számunkra, hogy a meglévő eszközökön túl olyan megoldást kínáljunk ügyfeleinknek, amelyek számukra is kézzel foghatók az IT üzemeltetés folyamata során. Az együttműködést megelőzően átbeszéljük az üzleti célokat, valamint az elvárásokat, és ehhez mérten kínálunk egy átfogó informatikai rendszert a megfelelő eszközökkel. Új és használt szerverek, hálózati eszközök, rack szekrények széles választékát, valamint igény szerinti konfigurációját kínáljuk partnereinknek.

Megóvjuk adatait!

Annak érdekében, hogy adatait biztonságban tudhassa, virtualizált szerveres környezet kialakítást, tűzfalas- és vírusvédelem kiépítését és támogatását biztosítjuk az Ön számára. Az IT Infrastruktúra üzemeltetés keretein belül nagy hangsúlyt fektetünk az informatikai biztonságra, amely magában foglalja az informatikai rendszerek megbízható működését, valamint az információvédelmet is. Egy informatikai rendszer megbízható működése egyrészt adminisztratív, másrészt technikai megoldásokkal teremthető meg az informatikai üzemeltetés alkalmával.