Hardver és szoftver értékesítés
Több év tapasztalatunk alapján kínáljuk Önnek üzletünkben a megbízható hardvereket és szoftvereket, legyen szó kisebb beszerzésről vagy egy komplex informatikai rendszer kialakításáról.

Garanciavállalás

Minden általunk forgalmazott termékre 100% garanciát vállalunk, és igény esetén segítünk a beüzemelésben is. Több mint 10.000 termék közül választhat közvetlenül üzletünkből. Informatikai eszközeink rendelkeznek a magyarországi forgalmazáshoz szükséges engedélyekkel, illetve az általunk forgalmazott termékek gyártói támogatásával is. Így biztosítjuk a legmagasabb minőséget, és a garanciavállalást a termékeinkre vonatkozóan.

Rövid határidő, több év tapasztalat

Széles gyártói partnerhálózatunknak köszönhetően rugalmasan, és teljes körűen szolgáljuk ki ügyfeleink igényeit. Készletről vagy megrendelésre, rövid határidővel szállítjuk az Ön által megrendelt új vagy használt számítógépeket, notebookokat egyedi összeszerelésű PC-ket és részegységeket, valamint tartozékokat, illetve nyomtató kellékeket. Teljesítjük az egyedi igényeket is, ha különleges konfigurációról vagy külföldről beszerezhető készülékről van szó.