Bemutatkozás

Üdvözöljük a Nedal Network Kft. oldalán! 

 

Tapasztalt szakemberekből álló cégünk professzionális informatikai szolgáltatásokat nyújt a magyar és a nemzetközi piacon immáron 15 éve. Külföldi tapasztalatokkal rendelkező, modern gondolkodású kollégákkal dolgozunk együtt a mindennapok során azért, hogy tisztában legyünk az aktuális piaci trendekkel, így kiszolgálva ügyfeleink igényeit.

2008-ban alakult cégünk az elmúlt évtizedben folyamatosan növekedett, és számos elégedett ügyféllel bővültünk, akik számára komplex informatikai megoldásokat nyújtottunk.

Küldetésünk, hogy a mai modern IT technológiák használatával megkönnyítsük a vállalkozások mindennapjait, és hosszútávon jelentős összegeket takaríthassanak meg költséghatékony IT megoldásainkkal. 

Számunkra az ügyfél az első- nagy hangsúlyt fektetünk a személyes kapcsolatokra, mind az ügyfeleinkkel, mind az iparágvezető informatikai szolgáltatókkal. Ezek a kapcsolatok lehetővé teszik számunkra, hogy mindig a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsuk, és 100% garanciát vállaljunk a munkánkért.