Kreatív szolgáltatások

Kezdőoldal / Kreatív szolgáltatások
Kreatív szolgáltatások

A figyelemfelkeltés hatékony eszközei

Vállaljuk cégek, vállalkozások bármilyen nyomdai anyagának megtervezését, az egyszerű névjegytől vagy szórólaptól a több oldalas színes prospektuson át az óriásplakátig. Vagy induló vállalkozás esetében felismerhetővé, megkülönböztethetővé teheti cégét a többiektől az egyedi logo tervezéssel. A jó arculat, jól megjegyezhető és megkülönbözteti Önt a konkurenciától. Ez mellett a céges névjegykártyák és brosúrák meghatározó és alapvető kelléke az üzleti életnek. Egy sikeres vállalkozás alapvető marketingeszközei. Egy jó brosúra nem csak abban segít, hogy minél többen megismerjék a vállalkozását, hanem növeli az emberek cégbe vetett bizalmát, új ügyfeleket, megrendelőket hoz. Katalógus, prospektuskészítés történhet több célból is. Például kiállításra, rendezvényre, ünnepségre, vásárokra, expóra vagy termékei bemutatására, ismertetésére és a sikeres eladás céljából.

 

Ötletes, egyedi, praktikus

Ha már sikeres eladásról volt szó, említsük meg a másik kedvelt vásárlásösztönző megoldást, az ajándékutalványt. Lényeg a megnyerő design. Szerezz új vásárlókat ezzel a népszerű nyomtatvánnyal, mely kedvelt ajándékozási forma. Nyugodtan bízd ránk a tervezést! Az arculati elemeidhez illeszkedő grafikai munkát biztosítunk.

 

Legyen céged egész évben vásárlóid látókörében

Erre a célra a legmegfelelőbb reklámajándék a kártyanaptár vagy asztali naptár. Ha a kártyanaptár készítés mellett döntesz, egy régóta kedvelt, menő reklámterméket adhatsz ügyfeleidnek. Gesztus értékű ajándék, melyet ügyfeleid értékelni fognak. Vagy a másik közkedvelt termék, cégek körében az asztali naptár, logózva, egyedi cégarculattal. Légy ügyfeleid irodájában, egész évben szem előtt! A céges asztali naptárak segítségével állandóan a fókuszban lehetsz, hiszen logót, elérhetőséget és akár céges fotót is hordozhat – természetesen saját arculati elemeiddel tervezve. Hír- és reklámértéke is van! Azért is, mert akár minden hónapnál más és más termékfotó mutatható be. Ügyfeleid így még inkább kedvet kaphatnak egy addig még nem ismert termék beszerzéséhez.

 

Üzletdekorációk induló és befutott vállalkozásoknak

Ha már elindítottad vállalkozásodat, elkészült az egyedi céges logód, névjegykártyád és egyéb céges nyomtatványok, szórólapok, de még az üzleted dekorálása nem fektettél hangsúlyt, akkor itt az ideje! Egy beindult vállalkozásnál a másik figyelemfelkeltő eszköz az üzlet dekoráció készítése. Minél nagyobb a reklámdekoráció mérete, annál hatásosabb reklámeszközként viselkedik. Lehet cégtábla, megállító tábla – a fő előnye a mobilitás. Ha viszont óriási méretekben gondolkodunk, akkor erre a célra a legmegfelelőbb a molinó illetve óriásplakát készítése. A dekoráció digitális nyomtatással vagy fóliavágással készül UV álló PVC-re vagy horganyzott lemezre kerül felkasírozásra.

 

Rendezvények elengedhetetlen kelléke

Egy cég életében a 10, 20, vagy akár 50 éves sikeres működés dicséretre méltó. Ahogy évek alatt fokozatosan bővül és fejlődik, rendszerint a jubileumi érfordulókat rendezvényekkel ünnepelnek meg. De céges rendezvényeken kívül akár egy kiállítás, egy expó vagy egy esküvő kivitelezése is a meghívókkal kezdődik. A meghívó nem csak egy egyszerű protokollkellék, hanem nagyon fontos információforrás is. Kívánság szerinti méretben, minden esetben egyedi árajánlattal várjuk érdeklődésüket, akár magán, akár céges meghívók készítéséről legyen szó.